Tixbit Oy – vastuullista energiaa

Tixbit Oy aloitti vuonna 2006 toimintansa polttoöljyn, voiteluaineiden sekä kemian- ja ympäristötuotteiden myynnillä Suomen markkinoille. Asiakkaihimme kuuluivat yritys-, kunta- ja valtiosektori sekä teollisuus ja jälleenmyyjät. Markkinoimme tunnettujen kotimaisten ja ulkomaisten päämiesten tuotteita.

Yritys on ollut mukana kehittämässä mm. maasto-olosuhteisiin tarkoitettua ECO-OILER öljynvaihtokalustoa, sekä ollut mukana lukuisissa muissa energia-alan projekteissa.

Vihreät arvot ja cleantechiin suuntautuminen ovat aina olleet Tixbitin  kulmakiviä, ja yrityksen toimintaa on vuosien saatossa kehitetty palvelemaan nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. v. 2015 Tixbit Oil & Chemicals Oy päätti aloittaa yrityksen ilmeen uudistamisen, ja 2016 alussa yrityksen nimi päätettiin vaihtaa Tixbit Oy:ksi ja toiminta on nyt fokusoitu energia-alaa sekä cleantech-markkinoita palvelevaksi.

Tixbitin toiminta keskittyy uusien energia toimintojen kehittämiseen, konsultointiin, sekä kaasumarkkinoihin.

 

Energian tehokas hyödyntäminen

Puhtaamman Energian käyttö, sekä ympäristötekijöiden huomioonottaminen kaikissa toiminnoissa ovat tärkeitä Tixbit Oy:lle.

Tixbit Oy toimittaa asiakkaille energia- ja cleantech-alan sekä muiden niitä lähellä olevien alojen tuotteita ja palveluita. Yhtiö vastaa omalta osaltaan Suomessa tapahtuvasta energia- ja öljyhuollosta sekä niihin liittyvien oheislaitteiden kehittämisestä yhdessä suomalaisten yhtiöiden kanssa, tuomalla markkinoille alan kotimaisten innovaattoreiden tietämyksen yhteiskunnan käyttöön. Tätä toiminta-ajatustaan yhtiö toteuttaa toimimalla vastuullisesti, tehokkaasti ja kannattavasti laatutavoitteenaan toimia kerralla oikein.

 

Vastuullista toimintaa

Arvoihimme kuuluu olla luotettava kumppani kaikkia sidosryhmiämme kohtaan, ja harjoittaa vastuullista sekä läpinäkyvää kaupankäyntiä.

 

Parasta A-ryhmää

Tixbit on ollut jo usean vuoden ajan korkeimman AAA-luottokelpoisuuden omaava yritys, ja kuulumme vastuullisesti Tilaajavastuu-järjestelmään.

AAA-logo-2016-FI