13 Apr

Tixbit Oil & Chemicals Oy on huomioitu arvostetulla INC5000 listalla

Tixbit Oil & Chemicals Oy on huomioitu arvostetulla INC5000-listalla, jossa rankataan vuosittain 5000 Euroopan noipeiten kasvavaa yritystä. Rankattujen yritysten listalla on niin suuria kuin myös pienempiäkin yrityksiä Euroopasta. Tixbit Oil & Chemicals Oy saavutti v.2015 Euroopan top 5000 listauksessa sijan 109.

Tunnustuksesta nöyränä mutta iloisena Toimitusjohtaja Reino Kokkonen toteaakin, että vaikka yritys on huomattu niin se ei tarkoita että urakka olisi vielä ohi. Nyt laitetaan seuraava vaihde sisään ja tehdään töitä vielä ahkerammin, hyvä yritys tarvitsee hyviä yhteistyökumppaneita rinnalleen. Verkostoituminen takaa kasvun, ja avaa ovia…

INC5000

Jo 34 vuotta Inc. on toivottanut tervetulleeksi nopeimmin kasvaneita yksityisiä yrityksiä osaksi eksklusiiviseen kerhoon. Ottaen huomioon että ympäri Eurooppaa toimii miljoonia yksityisiä yrityksiä, on Inc. 5000 Eurooppa listalle pääsy todella merkittävä saavutus. Listalle päässeiden mediaani yritysten myynti kasvoi yli 275 prosenttia vuoden 2010 alusta, kun taas keskimääräinen honoree kasvoi ällistyttävät 416 prosenttia. Nämä ovat tuloksia joista useimmat yritykset voivat vain haaveilla viimeisen kolmen vuoden maailman talous tilanteen aikana.

Inc. 5000 Eurooppa kunniajäsenenä, Tixbit Oil & Chemicals Oy jakaa nyt tämän tunnustuksen yritysten kuten Intuit, Zappos, Under Armour, Microsoft, Timberland, Clif Bar, Pandora, Patagonia, Oracle sekä useiden muiden näkyvien yritysten kanssa.

http://www.inc.com/inc5000eu/list/

Comments are closed.