Energiapalvelut

Tixbit osallistuu osaltaan Suomen energiahuoltoon ja sen kehittämiseen. Toimintaamme ohjaa ympäristöystävälliset arvot. Tixbit hakee jatkuvasti uusia innovaatioita, sekä potentiaalisia hankkeita ja joiden toteuttamiseen tarvitaan yhteistyökumppaneita ja sijoittajia.

 

Energiantuotannon muutostyöt

Käymme yhdessä asiakkaiden kanssa läpi nykyisen energiantuotantonnon muodon, ja tarjoamme heille kattavaa tietoa vaihtoehtoisista tulevaisuuden energiamuodoista joilla korvata jo vanhentunut tai pian vanhentumassa oleva teknologia.

Pyrimme tuottamaan asiakkaallemme edullisen ja pitkäkestoisen energiaratkaisun, joka palvelee myös tulevaisuudessa asiakkaan energiatarpeita. Etsimme ja kilpailutamme asiakkaallemme avaimet käteen periaatteella yhdessä parhaaksi katsotun laitostoimittajan, tai sen osan jonka asiakas katsoo tarpeelliseksi. Järjestämme myöskin asiakkaallemme kokonaisvaltaisen Energiaremontti paketin, jossa polttoaine on huomioituna.

 

Polttoaineiden hankinta

Tarjoamme polttoaineiden hankintapalveluita asiakkaillemme. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman edullisia ratkaisuita, joissa turhat kulut on pyritty poistamaan tuotteen hinnasta. Tuotteet voidaan hankkia asiakkaan varastoon, tai kootusti useamman asiakkaan kesken hankintapooli tyyppisesti terminaaliin josta tuote jaetaan asiakkaille heidän tarpeensa mukaisesti.

 

Cleantech

Tulemme kertomaan lähemmin projekteistamme kun asiat etenee ja niistä voidaan kertoa.

 

Konsultointi

Tixbit tarjoaa konsulttipalveluita sekä laajan yhteistyökumppani verkoston palveluita energia- sekä cleantech-hankkeissa.

 

 

Projektit

Käynnissä olevat projektit, joista kerromme myöhemmin 2016-17:

  • Cleantech-projekti
  • Energiaprojekti